Schooltijden

Op obs Het palet hanteren wij het ‘vijf-gelijke-dagen-model’. De leerlingen gaan iedere dag van 8.30 uur t/m 14.00 uur naar school. De deur gaat 15 minuten voor aanvangstijd open. De kinderen eten tussen de middag in hun eigen lokaal.

Oudercommunicatie

De oudercommunicatie is gekoppeld aan het administratiesysteem. Ouders downloaden de gratis Parro-app op hun telefoon of gaan naar https://talk.parro.com/ . Via de ouderapp bent u op de hoogte van nieuwtjes uit de groep, ontvangt u mededelingen of een uitnodiging voor een voortgangsgesprek.

Absentiemeldingen

Wanneer uw kind ziek is of een arts moet bezoeken verzoeken wij u dit voor schooltijd door te geven via Parro. De leerkrachten kijken voor en na schooltijd op de Parro-app. Indien kinderen zonder melding afwezig zijn, nemen wij voor 9.00u contact met u op.

Verlofregeling

Kinderen zijn vanaf vijf jaar leerplichtig. Verlof moet tijdig aangevraagd worden bij de directeur. Het verlofformulier kunt u downloaden en ingevuld met handtekening inleveren bij de directie. Het verlof moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Gezonde school

Op obs Het Palet stimuleren wij gezond gedrag. Op woensdag is er een water-en-fruitdag voor groep 1 t/m 8. Trakteren met een verjaardag hoort erbij maar ook hier vragen wij u te denken aan gezonde lekkernijen.

Wil je meer informatie en inzicht? Download hieronder de informatiefolder.

https://obs-hetpalet.nl/wp-content/uploads/2022/09/boekje-geen-rommel_lr.pdf

Allergieën

In vrijwel de meeste groepen hebben we te maken met kinderen die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. In sommige gevallen zijn kinderen zo overgevoelig dat het levensbedreigend kan zijn als zij hiermee in aanraking komen. De leerkracht zal in dit geval ouders van de groep informeren en vragen om hier rekening mee te houden met bijvoorbeeld broodbeleg.